Page content

Steigerhouten Bank Maken

steigerhouten bank maken

Eenvoudig een steigerhouten bank maken

Een steigerhouten bank maken is leuk om te doen. Vooral als je weet hoe je dit moet doen!

Voor veel mensen is een steigerhouten bank maken een helse klus omdat ze de juiste kennis niet hebben. Op internet zijn genoeg bouwtekeningen te vinden. Echter zijn deze vaak niet duidelijk genoeg voor de beginnende doe-het-zelver. Een steigerhouten bank maken hoeft absoluut niet moeilijk te zijn!

Steigerhouten bank bouwtekening

Met mijn bouwtekening maak je zelf je eigen steigerhouten bank. Op een eenvoudige manier laat ik je zien hoeveel hout je nodig hebt, hoeveel schroeven, hoe je het meubel in elkaar moet zetten en wat alle afmetingen zijn. Dit doe ik door middel van stap voor stap detail schetsen waarop de constructie nauwkeurig te zien is.

Voor de steigerhouten bank heb je ongeveer 30 meter steigerplank, 7 meter verbindingslat en 160 schroeven nodig. Dit kost je in totaal ongeveer €100. Als je een dergelijk meubel zou moeten kopen ben je rond de €250 kwijt. Een forse besparing van €150!

De bouwtekening voor de steigerhouten loungebank vind je in mijn TOP 10 Bouwtekeningen Pakket.

Ebook-Bouwtekeningen-PakketTOP 10 Bouwtekeningen Pakket

Het TOP 10 Bouwtekeningen Pakket bevat mijn 10 meest populairste bouwtekening. Hoogwaardige bouwtekeningen die je helpen bij het maken van je steigerhouten meubel. Let op! Dit pakket ik geschikt voor iedereen. Dus ook de startende doe-het-zelvers. Benieuwd?

Klik hier voor het Top 10 Bouwtekeningen Pakket.

Comment Section

0 reacties op “Steigerhouten Bank Maken

Plaats een reactie


*