Page content

Loungestoel Steigerhout Maken

loungestoel steigerhout maken

Zelf een loungestoel steigerhout maken

Zelf een loungestoel steigerhout maken? Geen probleem!

Hoe gaaf is het om je eigen loungestoel van steigerhout te maken en hiermee een super gezellige zithoek te creëren. De loungestoel kan je leuk combineren met een loungebank en een leuke hocker. Een loungestoel steigerhout maken is vrij eenvoudig. Vooral als je weet hoe de constructie in elkaar zit.

Een loungestoel steigerhout maken heeft bij mij de eerste keer erg wat frustraties opgeleverd. Ik had totaal geen idee wat de juiste afmetingen waren en hoe ik de stoel ging monteren. Na een hoop fouten en verkeerd gezaagde planken is het me toch gelukt. Omdat er op internet bijna geen één duidelijke bouwtekening te vinden is heb ik deze zelf gemaakt.

Steigerhout stoel bouwtekening

Om je alle fouten en frustraties te besparen heb ik voor dit meubel een bouwtekening gemaakt. Met deze bouwtekening ben je in staat om zelf een steigerhouten loungestoel te maken. Zelfs als je nog nooit een steigerhouten meubel hebt gemaakt! Mijn bouwtekening is voor iedereen toegankelijk. In de bouwtekening laat ik je stap voor stap zien welke lengtes steigerhout je gaat zagen, waar de schroeven komen, hoe je de constructie gaat monteren en welk gereedschap je ervoor nodig hebt. Bij elke stap zit een detail schets die nauwkeurig de constructie toont.

Om de steigerhouten loungestoel te maken heb je ongeveer 24 meter steigerhout, 7 meter verbindingslat en 150 schroeven nodig. Dit kost je ongeveer €80. Op internet staan ze te koop voor €200. Door dit meubel zelf te maken bespaar je dus €120!

Deze bouwtekening vind je in mijn TOP 10 Bouwtekeningen Pakket.

Ebook-Bouwtekeningen-PakketTOP 10 Bouwtekeningen Pakket

Met mijn TOP 10 Bouwtekeningen pakket ben je in staat 10 verschillende steigerhouten meubels te maken. Deze 10 meubels zijn het meest populair op internet. Met deze 10 bouwtekeningen ben je in staat om honderden verschillende opstellingen neer te zetten. Begin gelijk met klussen.

Klik hier voor het Top 10 Bouwtekeningen Pakket.

Comment Section

0 reacties op “Loungestoel Steigerhout Maken

Plaats een reactie


*