Page content

Steigerhouten Klepbank Maken

Steigerhouten Klepbank

Een steigerhouten klepbank maken doe je in 10 eenvoudige stappen met behulp van mijn gratis te downloaden bouwtekening. In deze bouwtekening laat ik je stap voor stap zien hoe je een steigerhouten klepbank moet maken en wat je er allemaal voor nodig hebt.

Voor de steigerhouten klepbank heb je ongeveer 16 meter steigerhout nodig, 2 meter verbindingslat, 2 kruishengsels en nog geen 75 schroeven. Dit kost je ongeveer €60.

De steigerhouten klepbank is zowel binnen als buiten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van speelgoed of tuingereedschap. Naast het feit dat het een praktisch opbergmeubel is kan het natuurlijk ook gewoon gebruikt worden als bankje. Een prachtig meubel voor jong en oud.

steigerhouten klepbank     klepbank zijkant

Bouwtekening Steigerhouten Klepbank

De bouwtekening klepbank is gratis te downloaden in .PDF formaat. Het voordeel van deze bouwtekening is dat je hem makkelijk kunt uitprinten! In deze bouwtekening leg ik je stap voor stap uit wat je moet doen, welke planken je moet zagen, waar je schroeven moet bevestigen en hoe de constructie in elkaar zit. De bouwtekening telt 10 stappen en 16 pagina’s.

De afmetingen van de steigerhouten klepbank zijn als volgt: lengte= 84 cm, breedte=
48 cm, hoogte= 43 cm. De achterwand van de klepbank heeft de volgende afmeting: hoogte = 80 cm, breedte = 100 cm

KLIK HIER OM DE BOUWTEKENING DIRECT TE DOWNLOADEN

Bouwtekening Klepbank

Bouwtekeningen Pakket

Na het maken van dit meubel met behulp van mijn gratis bouwtekening heb je misschien wel de smaak te pakken. Wist je dat ik een Top 10 Bouwtekeningen Pakket heb gemaakt waarmee je onder andere de 10 populairste steigerhouten meubelen van het internet kunt maken. Naast deze populaire bouwtekeningen vind je ook nog een aantal zeer interessante bonussen!

KLIK HIER OM HET TOP 10 BOUWTEKENINGEN PAKKET TE DOWNLOADEN

Comment Section

0 reacties op “Steigerhouten Klepbank Maken

Plaats een reactie


*