Page content

Steigerhouten Kinderkeuken

Steigerhouten kinderkeuken 1

Met een steigerhouten kinderkeuken hou je de kinderen uren zoet! En waarom zou je geld uitgeven aan een steigerhouten kinderkeuken terwijl je deze ook makkelijk zelf kan maken met een gratis bouwtekening? De steigerhouten kinderkeuken maak je voor nog geen ā‚¬75!

Steigerhouten kinderkeukenUit eigen ervaring kan ik vertellen dat de steigerhouten kinderkeuken erg populair is onder de kleintjes. Ze kunnen uren hun gang gaan en je hebt er totaal geen omkijken meer naar. En hoe leuk zou het zijn als ze nou eens voor jou een “eitje” bakken in plaats van andersom šŸ˜‰

De afmetingen van de steigerhouten kinderkeuken zijn als volgt: De hoogte van het achterpaneel is 100 cm en de breedte is 120 cm. De hoogte van het keukentje is 53 cm en de breedte is 99 cm. Accessoires voor de keuken zoals keukengerei etc. zijn zeer gemakkelijk te bestellen bij Ikea. “Knopjes” en “gaspitjes” zagen we zelf met een gatenboor en een decoupeerzaag.

Bouwtekening steigerhouten kinderkeuken

Om de kinderkeuken te maken raad ik aan gebruik te maken van mijn gratis bouwtekening. Hierin staat precies uitgelegd hoeveel hout je nodig hebt, wat de afmetingen zijn en hoe je het meubel in elkaar gaat zetten. Met het bouwen van dit keukentje ben je ongeveer 6 uur bezig. Mocht je na het maken van dit keukentje nog meer populaire steigerhouten meubelen willen maken raad ik je mijn Top 10 bouwtekeningen pakket aan.

Top 10 bouwtekeningen pakket

Met het top 10 bouwtekeningen pakket ben je in staat zelf de populairste steigerhouten meubelen te maken. Denk bijvoorbeeld aan een steigerhouten hoekbank, eenĀ steigerhouten loungestoel of een statafel van steigerhout. Het bouwtekeningen pakket is geschikt voor zowel de startende doe het zelver als de ervaren timmerman!

Download hier het top 10 bouwtekeningen pakket

 

Comment Section

0 reacties op “Steigerhouten Kinderkeuken

Plaats een reactie


*