Page content

Bartafel Steigerhout Zelf Maken

Biertafel

Een bartafel steigerhout zelf maken? Met deze biertafel van steigerhout maak je pas echt indruk op je vrienden. Een bartafel steigerhout zelf maken is super origineel, praktisch, robuust, maar bovenal een gezellige ontmoetingsplek waar je met je vrienden een heerlijk biertje kunt drinken. Deze biertafel is uitermate geschikt voor sportverenigingen, (bedrijfs)kantines, kroegen of gewoon bij jou thuis op het terras. Iedereen kan een bartafel steigerhout zelf maken!

Na het plaatsen van deze biertafel bij onze plaatselijke v.v. ben ik overspoeld met positieve reacties. Maak je die op bestelling? Dat wil ik ook! Dit heeft mij doen besluiten deze super bouwtekening gratis met jullie te delen.

>>> Download de gratis bouwtekening hier <<<

Bartafel steigerhout bouwtekeningBiertafel steigerhout gezellig

De biertafel is te maken in 18 simpele stappen. De randen van het blad kunnen mooi afgewerkt worden met rvs hoekprofielen. De rvs strips dienen als bieropener zodat je nooit hoeft te wachten op een bieropener 😉

De afmetingen van deze biertafel zijn: Lengte = 120 cm, Breedte = 100 cm, Hoogte = 110 cm. Voor deze biertafel heb je nodig: 23 meter steigerhout, 5 meter verbindingslat en ongeveer 130 schroeven. Met bijhorende rvs hoekprofielen ben je nog geen € 100 kwijt. Toen ik ging zoeken naar een prijs om deze biertafel te laten maken kwamen er geen resultaten naar boven in google. Om deze biertafel door een bedrijf te laten maken denk ik dat je ongeveer €400 kwijt bent. Dit kun je natuurlijk makkelijk zelf maken voor een fractie van het bedrag.

>>> Download de gratis bouwtekening hier <<<

 Biertafel Steigerhout

Steigerhouten biertafel

Wist je dat de bouwtekening van de biertafel al meer dan 5000 keer is gedownload? Hieronder een aantal biertafels die zijn gemaakt met behulp van de gratis bouwtekening:

 

 

 

 

 

 

 

 

Comment Section

4 reacties op “Bartafel Steigerhout Zelf Maken


Door Therodia op 12 maart 2016

Zien er gaaf uitDoor casper jongens op 28 april 2016

Mooi ding


Plaats een reactie


*