Ontdek hoe zelfs de beginnende doe-het-zelver de populairste steigerhouten meubelen maakt met slechts een paar uur werk”

Afzender: Sjoerd

Nog steeds geen duidelijke bouwtekeningen gevonden waarmee jij steigerhouten meubels kan maken?

Geen zin om honderden euro’s uit te geven aan een (te) duur arbeidsloon?

Je zal het inmiddels wel in de gaten hebben. Je hebt al uren op internet gezocht naar duidelijke bouwtekeningen die je zouden moeten helpen bij het in elkaar zetten van een steigerhouten meubel. Toch kom je puntje bij paaltje steeds weer terecht op een bestelpagina van een steigerhouten meubel of een website met een duur bouwtekeningen pakket wat totaal niets met steigerhouten meubels te maken heeft. Luister, ik weet heel goed hoe frustrerend dit is. Dit is mij namelijk zelf ook overkomen toen ik hulp nodig had bij het maken van mijn eerste steigerhouten meubel.

Waarom zijn de meeste bouwtekeningen waardeloos?

 • Geen duidelijke uitleg
 • Geen stap voor stap foto ondersteuning
 • Geen zaaglijst met afmetingen
 • Geen boodschappenlijst met de benodigde materialen
 • Niet in het nederlands
 • Niet uit te printen

Herken je dit? Al die uren tevergeefs zoeken op internet had je nuttiger kunnen besteden toch? Je meubel had ondertussen al in elkaar kunnen staan. Wat zou je er van zeggen als ik dit voor jou allemaal kan veranderen? Ik weet namelijk precies wat jij nodig hebt!

Wat je nodig hebt zijn bouwtekeningen met

 • Een zaaglijst die precies laat zien hoeveel lengtemeter steigerhout je moet kopen
 • Een boodschappenlijst met een overzicht van alle materialen die je nodig hebt voor het meubel
 • Stap voor stap foto ondersteuning bij elke handeling die je maakt
 • Duidelijke maatvoering die op de milimeter nauwkeurig is
 • Duidelijke uitleg over te zagen planken
 • Een overzicht van al het benodigde gereedschap
 • Een bouwtekening die je uit kan printen

Je weet zelf hoe frustrerend het is uren te zoeken op internet zonder enig resultaat. Dit heeft mij op het idee gebracht een digitaal product te maken wat wel aan alle bovengenoemde eisen voldoet.

Het Top 10 bouwtekeningen pakket

Dit pakket bevat mijn 10 meest waardevolle bouwtekeningen. Deze hoogwaardige bouwtekeningen voldoen aan alle eisen waaraan een goede bouwtekening moet voldoen. Het zijn niet alleen mijn meest waardevolle bouwtekeningen maar ook nog eens de meest populaire steigerhouten meubels waarop gezocht wordt in de zoekmachines.

Deze bouwtekeningen zitten in het Top 10 Bouwtekeningen Pakket

Deze steigerhouten meubelen kan jij straks ook maken

Alle voordelen op een rijtje

 • Nooit meer verder zoeken naar duidelijke bouwtekeningen
 • Je bespaart honderden euro’s op arbeidskosten die je kunt besteden aan leukere dingen zoals loungekussens voor je meubel
 • Je leert de meest populaire steigerhouten meubelen zelf te maken
 • Met de duidelijke zaaglijst verspil je geen 1 plank meer door de verkeerde maten te zagen
 • Deze bouwtekeningen zijn geschikt voor zowel de beginnende doe-het-zelver als de ervaren klusser!

Hans

Na het downloaden van het bouwtekeningen pakket ben ik gelijk begonnen met het maken van de bartafel met barkrukken. De bouwtekening heb ik uitgeprint en stap voor stap doorlopen. Makkelijker dan dit kan haast niet. Na 1 dag klussen had ik mijn meubel af. En dat met twee linker handen!

Marleen & Johan

Afgelopen weekend heb ik met succes een steigerhouten hoekbank gemaakt! Ik keek er zo tegenop maar na het downloaden van je bouwtekeningen pakket zag ik het al direct helemaal zitten. Samen met mijn man gelijk om steigerplanken gereden en begonnen met de klus. Diezelfde avond hebben we er, zo trots als een pauw) met de buren een wijntje op gedronken. Bedankt Sjoerd

Jan-Kees

In onze pas vernieuwde voetbalkantine ontbrak het nog aan gezelligheid. Met een paar vrijwilligers op het idee gekomen wat steigerhouten meubels te plaatsen. Niemand van de vrijwilligers had echte kluservaring. Samen besloten het TOP 10 bouwtekeningen pakket te downloaden. Dit heeft ons ontzettend veel geld bespaart. We hebben niet alleen de kantine gezelliger gemaakt maar ook het terras opgepimt! Super bedankt!

Moeilijk? Echt niet! Dit pakket helpt je stap voor stap!

Je kunt urenlang doorzoeken naar (onduidelijke) bouwtekeningen maar zou het niet makkelijker zijn wanneer je van mij het TOP 10 Bouwtekeningen Pakket ontvangt waarmee jij direct kan beginnen met het maken van de meest populaire steigerhouten meubelen?

Ja, ik wil het Top 10 Bouwtekeningen Pakket Nu

Bonus 1: Exclusieve bouwtekening “Tafel X Poot”


Deze exclusieve bouwtekening is nergens anders op internet te downloaden. Deze bouwtekening telt 24 pagina’s en maar liefst 20 schetstekeningen.

Normaal zou ik deze bouwtekening voor minimaal €17 aanbieden. Nu bied ik hem tijdelijk gratis aan als bonus #1 in het Top 10 Bouwtekeningen Pakket

Bonus 2: WhatssApp ondersteuning


Uniek in Nederland! Ondanks de duidelijk samengestelde bouwtekeningen kan het voorkomen dat je er tijdens het bouwen van je steigerhouten meubel, om wat voor reden dan ook, er echt niet uit komt. Erg vervelend want je wil je meubel graag af maken! Daarom bied ik, als enige aanbieder van bouwtekeningen, WhatsApp ondersteuning. Ik help je tenslotte graag tot een perfect eindresultaat!

Bonus 3: Levenslang gratis updates


Na het bestellen van mijn Top 10 Bouwtekeningen Pakket geef ik je de garantie dat je altijd automatisch gratis op de hoogte wordt gehouden van mijn nieuwste bouwtekeningen. Of dit nou betaalde of gratis bouwtekeningen zijn, je ontvangt ze als eerste direct in je mailbox!

Bonus 4: Bouwtekening Buitenkeuken


De laatste bonus die je automatisch krijgt bij het Top 10 Bouwtekeningen Pakket is de bouwtekening voor het maken van deze stoere buitenkeuken. In 17 eenvoudige stappen leer jij je eigen buitenkeuken in elkaar zetten. Deze bouwtekening heeft een waarde van maar liefst €17!

Tijdelijke aanbieding

Deze hoogwaardige bouwtekeningen hebben een losse verkoopprijs van €17. Dat is een totale waarde van €204!

Je investering is éénmalig €27.

Dat is slechts €2,25 per bouwtekening

P.S. Je kunt nu 3 dingen doen

1. Geen gebruik maken van deze tijdelijke aanbieding, om vervolgens later terug te komen en te zien dat de prijs is verhoogd naar €47 of zelfs €67,

2. Nog meer tijd verspillen door verder te zoeken naar andere bouwtekeningen die vaak incompleet, onduidelijk en (veel) te duur zijn.

3. Besluiten mijn Top 10 Bouwtekeningen Pakket te downloaden, inclusief 4 top bonussen, en voortaan nooit meer te betalen voor bouwtekeningen.