Page content

Affiliate

Verdien 50% Commissie Per Verkoop Als Affiliate van het Top 10 Bouwtekeningen Pakket

Hoe werkt het?

Voor het promoten van mijn Top 10 Bouwtekeningen Pakket kun je “affiliate” worden. Als affiliate gebruik je een promotielink waarmee je bezoekers naar mijn website doorstuurt. De link is uniek voor jou en bevat een speciale promotiecode. Wanneer er iemand via jouw link naar mijn website gaat en daar het Top 10 Bouwtekeningen Pakket koopt ontvang jij automatisch 50% commissie.

Stap 1: Ga naar www.paypro.nl en log in of registreer een nieuw account

Stap 2: Ga na het inloggen naar het tabblad “Affiliate Campagnes”

Stap 3: Zoek met het zoekvenster naar het Top 10 Bouwtekeningen Pakket

Stap 4: Kopieer de promotielink van het Top 10 Bouwtekeningen Pakket en start met promoten

Hoe verdien je commissie?

Wanneer er iemand op jouw payprolink klikt dan gaat die bezoeker naar mijn website. Op dat moment wordt er door paypro geregistreerd dat deze bezoeker via jouw promotielink is gekomen. Mocht de bezoeker een Top 10 Bouwtekeningen Pakket aanschaffen dan ontvang jij direct de commissie op je paypro account. Deze commissie is direct op te nemen!

Promotietips:

Zet een blogbericht op je website met de link eronder!

Marketing begint met waarde geven. Heb je een weblog? Schrijf dan even een leuk interessant stukje over steigerhouten meubelen of zelf steigerhouten meubelen maken. Je kunt ook iets schrijven over bouwtekeningen voor het maken van steigerhouten meubelen. Ook kan je bijvoorbeeld een review schrijven over het Top 10 Bouwtekeningen Pakket. In dat blogbericht plaats je dan jouw promotielink voor de mensen die dit interessant vinden.

Promoten via social media

Promoten kan al beginnen bij je eigen directe netwerk. Plaats de promotie bijvoorbeeld in een tweet op Twitter of als bericht op je Facebookprofiel of Fanpage. Uiteraard kun je ook Linkedin, Youtube, Google Plus en andere social media platformen gebruiken.

Mailing

Wil je gebruik maken van je (bestaande) mailinglijst en/of een autoresponder op willen stellen voor het promoten van het Top 10 Bouwtekeningen Pakket? Neem dan even contact met me op! Ik kan je hierin adviseren en voorbeelden geven van hoe ik het zelf doe.

Bij interesse, vragen en/of suggesties neem gerust contact met me op via de mail.

sjoerd@bouwtekening-steigerhout.com